Afvallen of in vorm komen met Body Support

Wil je afvallen, een strakker lichaam of meer spieropbouw? Dat is allemaal mogelijk met de voedingsbegeleidingsprogramma’s van Body Support! Door gebruik te maken van Body Support kun je afslanken, in vorm komen of juist de maximale spierversterking uit je training halen.

Wat is Body Support?

  • VOEDINGSPROGRAMMA: het voedingsprogramma Body Support leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Ook na afronding van het traject kun je op deze manier blijven eten voor duurzaam resultaat.
  • PERSOONLIJK: de voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt.
  • OPTIMALE STOFWISSELING: met Body Support leer je wat gezonde voeding is, dat je voldoende moet eten en wanneer je moet eten. Het programma zorgt ervoor dat je stofwisseling optimaal verloopt.
  • GEEN HONGERGEVOEL: het prettige bijkomende effect van de programma’s van Body Support is dat je zonder hongergevoel kunt afvallen en daarna heel eenvoudig op dezelfde manier kunt blijven eten om ook op lange termijn je nieuwe gezonde gewicht te behouden.

Welke programma’s bieden wij aan?

  • SLIMMER AFVALLEN: met dit programma ben je slimmer bezig. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Met dit programma kun je in 12 weken tijd 8 à 10 kg afvallen. Hierbij raden we aan minimaal twee keer per week een uur te sporten.
  • SLIMMER IN BALANS: dit programma zorgt voor een optimale stofwisseling. Door het doordachte eetpatroon blijf je uitstekend in balans. Je ontdekt een slimme manier om fit en op gewicht te blijven. Hierbij raden we aan minimaal twee keer per week een uur te sporten.
  • SLIMMER IN VORM: met dit programma breng je je lichaam optimaal in vorm. Door het op jou afgestemde eetpatroon werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen, pak je het slimmer, gezonder en verantwoorder aan met Body Support. Hierbij raden we aan minimaal twee keer per week een uur te sporten.
  • MUSCLE UP: het uitgangspunt van dit programma is: training + voeding + supplementen = resultaat. Het totaalconcept is erop gericht je spiermassa te vergroten. Je volgt het voedings- en trainingsprogramma 6 tot 8 weken en kunt daarmee een toename van 3 tot 5 kg spiermassa bereiken.

Hoe ziet het Body Support programma eruit?

✅ Je leert in 12 weken hoe je een gezond gewicht kunt bereiken én behouden. Dit leer je op een duidelijke, eenvoudige en zeer toegankelijke manier. Er wordt alleen ‘normale’ voeding voor gebruikt.
✅ Je ontvangt iedere week een eetschema dat bestaat uit zes eetmomenten: drie hoofdmaaltijden en drie tussendoortjes. Hierbij ontvang je een boodschappenlijst voor de komende week. Alles is te koop in de supermarkt en je partner of gezin kan gewoon mee eten.
✅ Je ontvangt een vervangende voedingsmiddelenlijst, die je de optie biedt om soms iets anders te kiezen.
✅ Je hebt wekelijks een weegmoment, waarbij je een coachingsgesprek hebt wanneer je dit wenst.

Tarieven van Body Support

Het tarief voor het Body Support programma bedraagt € 188,- voor 12 weken. Wil je daarna het programma voortzetten? Het tarief voor een vervolgprogramma bedraagt € 105,- voor 12 weken.

Om optimale resultaten te bereiken is het gewenst dat je naast het Body Support programma regelmatig sport. Klik HIER voor meer informatie over onze sportabonnementen.

Nieuwsgierig naar Body Support?

Wij nodigen je graag uit voor een gratis intake! Hierin maken we kennis, bespreken we jouw doelen en bekijken we welk programma van Body Support er bij jouw situatie past.

Meld je aan voor een gratis intake!

Wil je meer informatie over Body Support of wil je samen met een voedingsdeskundige je doelen bespreken? Laat dan je gegevens achter voor een gratis intake in onderstaand contactformulier!