Werk aan een betere lifestyle met InBody

InBody is hét antwoord op de vraag hoe je aan een gezonde lifestyle kunt worden! Lifestyle wordt steeds belangrijker. We willen gezonder leven én gezonder zijn. We willen oud worden en er fitter uitzien. Daarvoor wordt steeds meer geld uitgegeven aan gezondere voeding, diëten en sporten. Maar we willen ook graag snel resultaat zien. Als zichtbare resultaten uitblijven gooien we snel de handdoek in de ring. De trend op dit moment is dan ook: meten is weten. De manier om jouw lichaamsstelling te meten en je progressie te zien is… InBody!

Wat is InBody?

InBody bestaat uit een professionele weegschaal, lengtemeter en bloeddrukmeter. InBody apparatuur gaat verder dan de traditionele weegapparatuur. Het geeft per onderdeel van het lichaam inzicht in verschillende aspecten in het lichaam. InBody apparatuur wordt vooral gebruikt in ziekenhuizen, privéklinieken, fysiotherapiepraktijken en luxe sportscholen. Maar wat meten we nou met InBody?

InBody meet jouw…

✅ Gewicht, lengte en bloeddruk
✅ Lichaamssamenstelling
✅ Lichaamsvocht (intra- en extracellulair)
✅ Spiermassa totaal en per segment
✅ Vetmassa totaal en per segment
✅ Visceraal vet

Ook geeft InBody advies over jouw leefstijl. Na de meting op InBody bespreken we de resultaten met je en analyseren we op welke gebieden jij kunt werken aan een betere lifestyle.

InBody in combinatie met EGYM

InBody koppelt met EGYM. Met alle apparatuur en kennis bij elkaar krijg je een perfect inzicht in je progressie. Zo kunnen we nog gerichter te werk gaan om je te helpen je doelen te behalen!

Nieuwsgierig naar InBody?

We nodigen je graag uit voor een InBody meting! Sluit je een abonnement af bij Focus Fit, dan horen daar maandelijkse InBody metingen bij. Je kunt er ook voor kiezen een éénmalige meting te doen. Het tarief van een éénmalige meting is € 30,-.

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!