Veilig sporten
Continue aanvoer van schone lucht in jouw sportomgeving

Veilig sporten

De afgelopen tijd hebben we overal kunnen merken hoe hygiëne en veiligheid centraal staat. Mondkapjes, handdesinfectie, we weten er inmiddels alles van. Hoe zit dat bij Focus Fit? Veilig en verantwoord sporten, op welke manier?

Veiligheid voor alles
Wij doen er alles aan om je een schone, veilige & prettige trainingsruimte te bieden. Om dit op de juiste manier te doen, hebben we belangrijke aanpassingen binnen ons fitnesscentrum doorgevoerd. Zo werken we met een reserveringssysteem, zodat we ons houden aan het maximum aantal leden dat tegelijkertijd in de club aanwezig mag zijn. Daarnaast wordt alles op zeer regelmatige basis schoongemaakt en zijn er op diverse plekken desinfectiesprays voor de toestellen aanwezig. Maar dat is nog niet alles...

Schone lucht is gezonde lucht
Naast het invoeren van alle bovengenoemde maatregelen hebben we ook geïnvesteerd in een gloednieuw systeem dat ervoor zorgt dat de lucht in onze sportruimte doorlopend wordt gereinigd. Dit speciale apparaat doodt bacteriën, deactiveert virussen en neutraliseert geuren. Zo geniet je van een continue aanvoer van schone lucht. Alles voor de gezondheid van onze sporters en van ons team!

Van harte welkom!
Het is de afgelopen tijd extra duidelijk geworden hoe belangrijk het is om voldoende te bewegen. We zijn blij dat we je hierbij kunnen helpen. Met ons trainingsconcept EGYM kun je een speciaal trainingsprogramma volgen om aan je immuunsysteem te werken en jezelf een immunity boost te geven! We nodigen je van harte uit jouw sportplekje te reserveren en snel te komen sporten en te werken aan een gezonde leefstijl.

IK WIL EEN GRATIS PROEFWEEK IN EEN VEILIGE SPORTOMGEVING!