Spinning / indoor cycling

Spinning en indoor cycling bij Focus Fit Goes

Wij bieden zowel spinning- als indoor cycling-lessen aan. Zit daar dan verschil in? Ja zeker! Wat het verschil is tussen deze lessen leggen we je hieronder precies uit.

Spinning op hartslag

De spinninglessen die wij aanbieden zijn gebaseerd op jouw hartslagzones. Deze spinninglessen zijn in groepsverband onder leiding van een live instructeur. De intensiteit is afhankelijk van de hartslagzone waar je in dient te fietsen. De instructeur geeft deze zone aan. Tijdens de spinningles kun je gebruikmaken van je eigen Polar horloge met hartslagmeting, of je leent van ons een armband met optische hartslagmeting. Er wordt onderscheid gemaakt in endurance, interval, strength en recovery lessen om je uithoudingsvermogen en je kracht optimaal te trainen. Daarnaast organiseren onze instructeurs eens in de paar weken race day: een explosieve les! Doordat je traint binnen jouw individuele hartslagzones is de les voor iedere deelnemer persoonlijk op maat gemaakt. Onze spinninglessen zijn voor vrijwel iedereen toegankelijk.

Indoor cycling op krachtige muziek

Bij indoor cycling laat je jezelf samen met andere leden van Focus Fit uitdagen door krachtige en opzwepende muziek, onder begeleiding van onze live instructeurs. Indoor cycling is een les die helpt bij het verbeteren van je uithoudingsvermogen en je conditie. Ook is indoor cycling goed voor vetverbranding en het opbouwen van een krachtig lichaam. Tijdens de les bepaal jij zelf de weerstand op de fiets, zo is indoor cycling voor iedereen toegankelijk! Onze instructeurs zorgen voor een gevarieerde choreografie waarbij staan, zitten, sprinten en klimmen wordt afgewisseld. Combineer deze groepsles met fitness voor maximaal resultaat!

Nieuwsgierig naar een les spinning of indoor cycling?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles spinning of indoor cycling! Trek voor je proefles comfortabele sportkleding en sportschoenen aan en neem een flesje water en handdoek mee.

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!