Pilates

Pilates voor een sterker en leniger lichaam

Pilates in Goes wordt als groepsles aangeboden bij Focus Fit. Pilates is een relatief laag-intensieve les waarbij matoefeningen op rustige muziek centraal staan. De matoefeningen zijn gebaseerd op lichte krachttraining die je hele lichaam versterkt, leniger maakt en versoepelt. De voornaamste focus ligt op het versterken van de core: het korset van spieren rondom je rug, buik en heup. Een sterke core door middel van pilates biedt het lichaam meer balans tijdens alledaagse activiteiten en vermindert het risico op (ouderdom-)blessures. Pilates  is een effectieve training die iedere spiergroep versterkt, rekt en versoepelt.

Hoe ziet een les pilates er uit?

Pilates wordt gestart met een warming-up om je hele lichaam op te warmen. De inhoud van de warming-up is afhankelijk van de oefeningen in de kern, die ook iedere les veranderen. Op deze manier blijft het leuk en vernieuwend om pilates te volgen. Tijdens de kern staan spierversterkende matoefeningen centraal. Onze pilates instructeur houdt rekening met het aanbieden van diverse moeilijkheidsgraden en stelt pilates voor ieder individu toegankelijk. De oefeningen variëren iedere les, echter ligt de focus altijd op het versterken van de core: jouw powerhouse! Iedere pilates les eindigt met een cooling-down. Combineer pilates met onze andere groepslessen of fitness voor maximaal resultaat!

Nieuwsgierig naar een les pilates?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles pilates! Trek voor je proefles comfortabele sportkleding en sportschoenen aan en neem een flesje water en handdoek mee.

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!