Les Mills Shapes

Les Mills Shapes: de low-impact full body workout

Les Mills Shapes wordt als groepsles aangeboden bij Focus Fit. Shapes is een low-impact en op kracht gebaseerde workout, geïnspireerd door Pilates, Barre en Power Yoga. Les Mills Shapes is een dynamische workout voor het hele lichaam waarin je gericht op specifieke spiergroepen kleine, gecontroleerde bewegingen en veel herhalingen maakt om je lichaam sterker en strakker te trainen. Het programma bestaat uit 6 releases van 45 minuten. Iedere drie maanden wisselen we van release. Binnen Les Mills Shapes gaan we op zoek naar onze hot spot waar we vervolgens zo lang mogelijk blijven om kracht, coördinatie en flexibiliteit uit te dagen.

Inspiratie van Pilates, Barre en Power Yoga

In Les Mills Shapes gebruiken we veel op Mat Pilates geïnspireerde oefeningen. Door deze verschillende bewegingen in verschillende tempo’s te gebruiken versterken we de core, verbeteren we de flexibiliteit en vergroten we ons algehele kracht. In Les Mills Shapes brengt de Barre-inspiratie de intensiteit aan de workout door spierisolatie en lichte gewichtjes. Gedurende de workout gebruiken we elementen van Power Yoga om in de kracht en flow van de oefeningen en bewegingscombinaties te komen.

Nieuwsgierig naar Les Mills Shapes?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles! Trek comfortabele sportkleding aan en neem een flesje water en handdoek mee naar jouw eerste Les Mills Shapes training!

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!