Hardloopschool

Hardloopschool voor alle niveaus

De hardloopschool is toegankelijk voor alle niveaus. Hardlopen lijkt zo gemakkelijk, je trekt je schoenen aan en stapt naar buiten. Maar hardlopen is ook een belastende sport voor je lichaam. Tijdens de uitdagende looptrainingen wordt onder andere aandacht besteed aan je techniek. Ondanks de niveauverschillen worden er trainingsvormen aangeboden, waarbij ieder op eigen niveau kan trainen, maar waarbij je toch als groep bezig bent.

Wanneer is de hardloopschool?

Iedere donderdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) wordt een uitdagende looptraining verzorgd door de looptrainers van Focus Fit. Deze looptrainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus, ook voor beginners! Er wordt onder andere aandacht besteed aan techniek. Ondanks de niveauverschillen worden er trainingsvormen aangeboden waarbij ieder op eigen niveau kan trainen, maar toch als groep bezig is.

De looptrainingen vinden starten elke donderdagavond om 20:00 uur. De trainingen duren ongeveer een uur. Er wordt op wisselende locaties in Zuid-Beveland getraind, bijvoorbeeld in en rondom het Poelbos, in de omgeving van Heinkenszand, bij het Veerse Meer of bij de Hollandsche Hoeve. Dit wordt meestal per maand bepaald, in samenspraak met de loopgroep.

Wie zijn de looptrainers?

De hardloopschool wordt gegeven door Sjaak Brouwer en Martijn de Kok. Wil je een looptraining meedoen om te kijken of het wat voor je is? Dan kun je aansluiten op een donderdagavond. Neem voor de exacte locatie en het tijdstip, of bij andere vragen, contact op met één van de trainers. Je kunt hen bereiken op 06-19646435 (Sjaak) of 06-12887698 (Martijn).

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!