Resultaatgericht trainen in onze fitnessruimte

Bij Focus Fit Goes train je in een omgeving die volledig is ingericht met de meest moderne fitnessapparatuur. De combinatie van EGYM en onze functionele trainingshoek zorgt ervoor dat je onder begeleiding van onze bewegingsdeskundigen en sportfysiotherapeut optimale resultaten kunt behalen.

Resultaten behalen met EGYM

Wil jij op een snelle, veilige en effectieve manier trainen? Start dan op EGYM! Tijdens je intake bespreken we jouw doelen. Vervolgens maken we een polsbandje voor EGYM voor je aan en stellen we de krachttoestellen voor je in. Op jouw polsbandje worden al deze instellingen opgeslagen. Op de volautomatische krachttoestellen van EGYM hoef jij je trainingsgewicht en zitpositie dan ook nooit zelf in te stellen. Check een volgende keer met je polsbandje in en je kunt starten met je training!

Trainen onder begeleiding

Wanneer je begint op EGYM start je onder begeleiding van één van onze trainers met een krachttest. Jouw trainingsgewicht wordt bepaald naar aanleiding van jouw krachttest, waardoor je precies op jouw niveau traint! Na elke zes trainingen heb je opnieuw een krachttest, waarna je trainingsgewicht opnieuw wordt bepaald. Zo blijf je op je eigen niveau trainen en kun je elke zes trainingen jouw voortgang bekijken. Resultaat gegarandeerd!

Na elke krachttest kun je samen met één van onze trainers in de EGYM app bekijken of er sprake is van een disbalans in je lichaam. Wanneer dit het geval is, kan je trainer een trainingsschema opstellen waarmee je aan de disbalans kunt werken.

Train je disbalans weg

Is er sprake van een disbalans in je lichaam? Dan kun je hier onder begeleiding van onze trainers en fysiotherapeut gericht aan werken in onze functionele trainingshoek. Hier hebben we allerlei materialen die je kunt gebruiken bij jouw training, zoals dumbells, kettlebells en corebags. Ook kun je oefeningen doen in het MI7Smith toestel om gericht aan bepaalde spiergroepen te werken. Bij het MI7Smith toestel kun je een app downloaden, waarin je meer dan 1.000 oefeningen kunt terugvinden die je met dit toestel kunt uitvoeren.

Nieuwsgierig naar onze fitnessruimte?

We nodigen je graag uit voor een proefles op onze fitnessapparatuur!

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!