Fitness met EGYM

EGYM is de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Bovendien is het heel eenvoudig, door de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsbandje! Wil je graag met krachttraining starten, maar heb je geen idee hoe? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Al die apparaten… Hoeveel gewicht moet je kiezen, hoeveel herhalingen moet je doen, hoeveel rust moet je nemen? Wij hebben op al die vragen een antwoord. Dat antwoord is EGYM!

Wat is EGYM?

EGYM bestaat uit een combinatie van acht volautomatische Smart Strength toestellen en een database met meer dan 1.500 oefeningen. Op deze manier kunnen we jou optimaal begeleiden. Wanneer je start op EGYM bespreken we eerst tijdens een intake gesprek jouw doelen. Vervolgens maken we een polsbandje voor EGYM voor je aan en stellen we de krachttoestellen voor je in. Op jouw polsbandje worden al deze instellingen opgeslagen.

Op de volautomatische krachttoestellen van EGYM hoef jij je trainingsgewicht en zitpositie dan ook nooit zelf in te stellen. Check een volgende keer met je polsbandje in en je kunt starten met je training! Wanneer je begint op EGYM start je onder begeleiding van één van onze trainers met een krachttest. Jouw trainingsgewicht wordt bepaald naar aanleiding van jouw krachttest, waardoor je precies op jouw niveau traint! Na elke zes trainingen heb je opnieuw een krachttest, waarna je trainingsgewicht opnieuw wordt bepaald. Zo blijf je op je eigen niveau trainen en kun je elke zes trainingen jouw voortgang bekijken. Resultaat gegarandeerd!

Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment. Binnen 30 minuten doe je een complete workout. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Tijdens je training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig, effectief en vooral met meer plezier!

Heb je een disbalans in je lichaam? Dan is dit na een EGYM training terug te zien in de app. Deze disbalans kun je met een van onze trainers bespreken. Je trainer kan voor deze disbalans een trainingsschema maken, zodat je met gerichte oefeningen aan je disbalans kunt werken. Zo bereik je optimaal resultaat!

Waarom trainen met EGYM?

✅ Veilige, effectieve en comfortabele training door 1RM test
✅ Trainen met meer plezier, op een makkelijke en motiverende manier
✅ Tijdsefficiënt: je boekt al resultaat met 2x per week 30 minuten trainen
✅ Individuele trainingsprogramma’s gebaseerd op jouw persoonlijke doel
✅ Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone

Nieuwsgierig naar EGYM?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles, zodat je zelf kunt ervaren hoe prettig je kunt trainen met EGYM!

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!