Nieuw trainingstoestel bij Focus Fit

Hoist Mi7Smith

Het heeft lang op zich laten wachten, maar eindelijk zal binnen 4 weken (omstreeks half september) het nieuwe functional trainingstoestel bij Focus Fit staan. De Mi7Smith is ter uitbreiding op onze krachttoestellen wat we zien als mooie aanvulling op onze huidige krachtapparaten op luchtdruk.

Het is een andere manier van krachttraining dan we op dit moment binnen Focus Fit hebben. Het is een “functioneel” trainingstoestel. Functional training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Het leuke is dat je via een app op je telefoon of je tablet je eigen schema’s en prestaties met de Mi7Smith kunt bijhouden, uiteraard met hulp van je coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *