Pump

Pump als full-body work-out

De groepsles pump is een full-body work-out, oftewel een intensieve training waarin jij je hele lichaam versterkt. Tijdens deze op kracht gebaseerde work-out ligt je hartslag gedurende de les hoog. Je maakt tijdens een les pump gebruik van een kleine barbell, schijven, een step en een fitnessmat. De schijven zijn van relatief licht gewicht, hier worden veel herhalingen mee gedaan: tot wel 100 per spiergroep! Door de combinatie van korte pauzes en krachtige inspanningen werk je aan een strakker en sterker lichaam. De choreografie is gebaseerd op opzwepende muziek en verandert om de zoveel weken, zodat een les pump bij ons altijd leuk en vernieuwend blijft. Combineer pump met één van onze andere groepslessen en onze fitness voor maximaal resultaat!

De voordelen van pump

✅ Veel calorieën verbranden in korte tijd
✅ Sporten in een groep gemotiveerde pumpers!
✅ Een sterker en strakker lichaam
✅ Een verbeterde botstructuur
✅ Verhoogde vetverbranding – zelfs in rust
✅ Je gehele lichaam wordt sterker in slechts 60 minuten

Nieuwsgierig naar een les pump?

We nodigen je graag uit voor een gratis proefles pump! Trek voor je proefles comfortabele sportkleding en sportschoenen aan en neem een flesje water en handdoek mee. Heb je blessures en twijfel je of een les pump wel iets voor jou is? Neem dan contact op met één van onze bewegingsdeskundigen.

Meld je aan voor een gratis PROEFles!

Wil je gebruik maken van een gratis proefles EGYM of functioneel trainen? Of wil je een keer meedoen met een gratis groepsles bij Sportcentrum Focus Fit? Laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

LET OP: elke week slechts 7 gratis plaatsen beschikbaar!